Follow Me!!!

15 June 2011

Kapal terbang Airbus Tahun 2050

Dulu hanset keypad transparent pernah diperkenalkan pada dunia, kali nih kapal terbang airbus transparent pulak diperkenalkan semalam dekat London. Kapal terbang nih xwujud lagi cuma plan sahaja & bakal wujud 40 tahun akan datang pada tahun 2050. Kepada sesiapa yang fobia nak fly dinasihatkan jangan naik flight macam nih, kalau naik flight yang ada tingkap kecil pun dah cuak nih lagi tingkap sebesar alam, tak pasal2 kena heart attack.


Suasana di dalam kabin ketika waktu siang, boleh nampak langit biru & awan


Gambaran Airbus 2050 Transparent


Suasana di dalam kabin pada waktu malam, romantik siott


Entah berapalah harga untuk satu seat?


Siap ada game golf lagi, aku nak suruh diorang pasang XBOX 360 lar, baru layan

4 comments:

izzysabki said...

klu mcmni punye kapal trbang,bkn x-box 360 dah..tp x-box 974...hihi:D

Anan Hanan said...

btul gak ckp uncle izzy tuh..huahuahua

✿manis cili✿ said...

wah..huhuhu...hebatnye..
leh tgok pmandagan lebih jelas..
*serius cantik tp leh sejuk kaki-kaki kalau gini*huhu

Anan Hanan said...

bkn sejuk kaki jer..jntung pun terus beku..hak3

Post a Comment