Follow Me!!!

12 March 2011

Minit 2.46


Hi guys, tengah aku jalan2 kat youtube tadi aku sempat buka channel aku “GlamourZombie” sebab nak tengok stats video SBB yang aku upload hari tuh, believe it or not aku punya channel dapat title Top 40 Most Viewed Today in Jordan, hoho. Thanks to all viewers, tanpa korang xmencanak la channel aku walaupun baru 151 views dah dapat title top 40 (xberkembang langsung Jordan nih, channel orang lain dah ratu ribu views pun xdapat top 40 lagi).

Time aku usya channel aku tuh aku nampak 1st video yang aku post kat youtube. Video nih memang banyak kenangan la dengan dalip, lutfy & epoi. Waktu nih memang kitorang punya high tengah mencanak naik (havoc & happening). Kalau ikutkan banyak video yang kitorang record malam tuh including Drama, Sha Na Na, Wanita, Seiring & Sejalan, Cinta, & lagu nasyid pun ada tapi aku xingat pe tajuk lagu dia, yang aku pasti dari kumpulan Mawaddah (semua lagu perempuan) haha, tapi yang diluluskan untuk tontonan umum hanyalah Don’t Wanna Hancur A Thing (nih jer satu lagu lelaki). The best part about this video on minute 2.46 so guys stay tune.

Credit to Madd plusT!K (Cameraman)

5 comments:

huda omar said...

hahahahahah; lawak2~
ape peranan epul dkt belakang tu? cam x faham..hoho

Anan Hanan said...

mula2 lutpi men viola..epoi men keyboard..pas2 tukar..hoho

huda omar said...

ouhh... mcm tu; faham2~ smpai jatuh2 seterika.. memang SEMANAGT~!

Anan Hanan said...

hahahahah...no komen

NurAzizah3 said...

hahah..gelak guling2 tgk vid nie!! =))

Post a Comment